18036, Україна, м Черкаси, вул. Героїв Дніпра, 23.
Телефони: (068) 743-94-94

Як правильно обирати фурнітуру?

Фурнітура – це одна із найголовніших деталей меблів, що виконує найважливішу функцію. Головний критерій у виборі кріпильної фурнітури – це якість, надійність, та функціональність.

Тому варто приділити особливу увагу у виборі елементів кріплення, і якщо у вас немає часу і бажання сидіти годинами за технічними характеристиками виробів, просто дізнайтеся, хто є лідером, зверніться саме до цієї компанії і можете бути впевнені в надійності кріплення та якісному обслуговуванні, оскільки перше місце в рейтингу компанії займають не випадково.

Що стосується лицьової фурнітури, то тут потрібно звертати увагу також і на зовнішній вигляд. Оскільки фурнітура повинна гармонійно доповнювати ваші меблі та не виділятися із загального інтерєру. Для покращення металевого виду використовують різні покриття, серед яких хром і золото є найпоширенішими.

Також потрібно памятати, що фурнітура прослужить довше, якщо правильно нею користуватись.

Тому, якщо у вас запальний темперамент і ви завжди все любите робити швидко, вам необхідні пружинні петлі та доводчики, які зможуть продовжити життя вашим меблям та фурнітурі в цілому.

Якщо ж ви цього не потребуєте, можете купувати більш економну фурнітуру.

Отже, насамперед, керуйтеся здоровим глуздом, нашими порадами та вибирайте завжди найкраще з того, що вам доступно.

За допомогою у виборі фурнітури можете звертатись до наших менеджерів.



Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо