18036, Україна, м Черкаси, вул. Героїв Дніпра, 23.
Телефони: (068) 743-94-94

Дитяче розсувне ліжко

У вас є дитина і вона вже активно починає розвиватися? Так, діти ростуть швидко! І все б нічого, якби не речі, з яких вони виростають (а це трапляється не тільки з одягом).
Давайте поговоримо про кімнату вашого чада ;) "Так довго обирали меблі, кольора, малюнки, а тепер дитя підросло і все це стало неорганічне та мале". З такою проблемою стикаються чи  не 80% батьків. Чим же відрізняються ті 20%? Все просто - вони практично підходять до таких питань: інтер'єр "навиріст" - так, щоб в майбутньму явно дитячі елементи декору можна було просто забрати і не порушити загальної картини, замінивши їх на більш дорослі; меблі - з серетом.
Є 2 факти, які потрібно враховувати при виборі ліжка:
1. Новонародженій дитині дуже незатишно у величезній (в порівнянні з ним) стандартної дитячого ліжка одному ( в таких ліжках діти плачуть. бо не відчувають тепла мами). Раніше в таких випадках для дітей створювали штучно менший простір, так зване "гніздо" із ковдр і рушників. Зараз же продається "кокон бебі".
2. Маленькі ліжка скоро стануть тісними.
Є дуже цікавий і практичний варіан вирішення питання з ліжечком - дитяче розсувне ліжко. Таке рішення дозволить завжди мати той розмір, якого досяг ваш малюк. Для геть маленьких краще обирати ліжечка з бортиками. Для більш старших - розсувні дивани.
Як кажуть, "все геніальне - просто"!

 

Ростіть та радійте!

 


Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо