18036, Україна, м Черкаси, вул. Героїв Дніпра, 23.
Телефони: (068) 743-94-94

SICAM PORDENONE 2015

Ще одна виставка, про яку зараз усі говорять.

SICAM – це популярна міжнародна виставка компонентів, технологій та аксесуарів для меблевої промисловості.  Вперше вона відбулася в 2009 році. Відтоді SICAM проводять раз на рік (традиційно Порденон, Італія). Остання  така  була зовсім недавно, з 13 по 16 жовтня. Організатором є EXPOSICAM Srl Via G. Carducci 12 20123 Milano Italien.

Завдяки різноманітності представленої продукції, SICAM  є ідеальною платформою для виробників та постачальників. Цього  року нас здивували оригінальними й непередбачуваними ідеями. Для прикладу, Pamar.  Неймовірно та неочікувано. Ішні, звісно ж, теж не відстали. Й маємо сказати, SICAM з року в рік продовжує підтверджувати себе як захід досконалої італьянської мебельної промисловості. Одним словом – неперевершено! Є на що подивитися. Поїхати з Парденону без натхнення просто неможливо. За ним і їдуть звідусіль. Українські колеги не виключення.

В цьому році «Меблеві технології» організували транспорт для київських представників цієї галузі й вирушили до Італії, завдяки чому ми одні з перших можемо переглянути фото-звіт та помилуватись тим, що пропустили. Дякуємо всім, хто ділиться інформацією.


Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо