18036, Україна, м Черкаси, вул. Героїв Дніпра, 23.
Телефони: (068) 743-94-94

Завершився Київський Міжнародний Мебельний Форум KIFF 2015

З 30 вересня по 3 жовтня проходила наймаштабніша осіння виставка України в сфері дизайну та оформлення інтер’єрів  Design Living Tendency 2015.
Головними та найбільш важливими заходами стали: «Театр Дизайну», проект «Український простір», Міжнародний інвестиційний мебельний саміт, мастер-класи та семінари топових вітчизняних та зарубіжних лекторів.
Підводячи підсумки, можна виділити такі події:
-  Більш ніж 400 брендів приймали участь цього року. Й що найцікавіше ,третя їх частина – нові компанії.
-  Дизайнерський та архітекторський бомонд об’єднався  за ці 4 дня, зібравши навколо себе виключно топових спікерів, і не тільки з України. Проведено  понад  20 ділових заходів.
-  Відвідувачі. Цього року їх зібралось більше 16000 осіб. Й що приємно, захід був цікавий й за межами нашої країни, іноземних відвідувачів було дуже багато.

Із відомих гостей дизайнерів та архітекторів на виставці можна було зустріти:  Емму Турос, Тома Стинхуда, Роберто Міготто,  Наталю Агєєву, Дмитра Д’ячука , Діану Дорожкіну, Віталія Івахова, Юрія Давидова,  Олександра Педана та інших.

Особливу вашу  увагу хотілося б звернути на проект «Український простір», ініціювали створення цього проекту  такі компанії як «Меблеві технології», «Blum», «Київський  міднародний контрактовий ярмарок» та журнал «Салон», все це для інтенсивного розвитку вітчизняного дизайну.

Представники «Твій Стиль Плюс», авжеж, не пропустили цієї події й також завітали подивитися, в першу чергу на партнерів ZEGEN, AGT, MERX INTERIO. Ще одна черкаська компанія презентувала свій стенд, «MANEZH». Були раді спостерігати за їх успіхом та подіями. Ну і, звісно ж, ми чекаємо наступної весняної виставки KIFF 2016.

Проект " Український простір"

"Театр Дизайну"

 

Юрій Коростилев, Ольга Яловенко та Марина Дяченко

 

Черкаська компанія "ZEGEN"

Артеменко Сергій, " Твій Стиль Плюс"


Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо