18036, Україна, м Черкаси, вул. Героїв Дніпра, 23.
Телефони: (068) 743-94-94

Інтер’єрний стиль: Прованс

Витончена краса і зв’язок з прекрасним французьким регіоном, є запорукою стабільного інтересу до стилю «Прованс».

В ньому переважають світлі  кольори, які додають тепла і затишку. Для його створення використовують такі матеріали як дерево, кераміка, камінь, натуральні тканини.   

Витончена простота – обов’язкова умова цього стилю. Всі деталі повинні говорити про те, що в домі зберігається дух свого регіону і любов до нього.

Підлога як правило пофарбована в теракотовий колір, або відтінки коричневого. Він може бути декорований додатково якимось візерунком або малюнком. Різні зони в домі можуть мати свій колір і свій малюнок. Світлі дерев’яні меблі  зазвичай зістарюють і наповнюють великою кількістю шаф і полиць. Домінують такі кольори: жовтий, рожевий, м’ятний, бежевий і білий. Розслаблені теплі і дуже елегантні відтінки.

Існує велика кількість секретів цього стилю.

Від ферми до сільського будинку, більшість осель в Провансі будували з місцевого каменю. Іноді стіни залишали в необробленому вигляді, щоб показати його гарний сіро-золотий колір. А якщо і фарбували, то зазвичай раз на рік, в блідо-жовтий, охровий (найпопулярніший), синій або зелений. Ефект від цього виходить акварельний, з матовою текстурою. Оскільки, стіни ніколи не були рівними, фарба додавала більш органічного, живого вигляду.

Нижні частини стін розфарбовували в темніші кольори – це звичайна практика, до якої звертались, щоб приховати нерівності, які виникають при щоденній експлуатації будинку.

Найпопулярніші кольори для фарбування меблів – світлі сіро-сині кольори, які завжди використовують для фарбування дерев’яних полиць і дверей. Також активно використовують лавандову тематику.

Прованс – запорука постійного свята і естетичної насолоди.


Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо