18036, Україна, м Черкаси, вул. Героїв Дніпра, 23.
Телефони: (068) 743-94-94

Секрети дизайну інтер`єру на 2018 рік

Якщо ви задумали ремонт або оновлення інтер'єру квартири, будинку, офісу, саме час ознайомитися з модними тенденціями в дизайні на майбутній 2018 рік.

У моді - сучасний стиль. Нинішні тенденції відсилають нас до розкішної сучасності з елементами нео-ар-деко. Це часткове повернення до 70-х років минулого століття, але з більш чистою і простою стилістикою. Звідси і новий виток моди на вінтажні меблі 60-70-х років.

Поряд з сучасними, популярними залишаються скандинавські інтер'єри, класичні та сучасні паризькі. Але модний тренд наступного року - американська естетика. Набирають популярність інтер'єри в стилі американської класики і неокласики з елементами ар-деко.

Ще один тренд 2018 року - використання графіки в інтер'єрі. Актуальними будуть поєднання білого з чорним, зеленого з чорним та рожевого з чорним. У декорі ж це можуть бути скульптурні предмети з простими геометричними формами, графіті на стінах, чорно-білі картини і фотографії.

Зростає інтерес до простих геометричних форм і чистих ліній в пропорціях і конфігурації кімнат і обробці поверхонь. Однак, в поєднанні з дорогими матеріалами. Знову в топі дорогі тканини і шкіри, цінні породи дерева, мармур. На піку моди - тканинні шпалери та панелі для стан з тієї ж тканини або дорогого дерева.

Популярний тренд - ускладнення внутрішньої архітектури стін додатковою  оббивкою, окантовками, карнизами, ліпниною. Прості шпалери зараз виходять з моди. На зміну їм приходять дорогі тканинні. Залишаються затребуваними також стінові панелі, особливо з цінних порід деревини.

Темні насичені тони поступово відходять на другий план, поступаючись місцем більш спокійним колірним рішенням, але принцип контрастності залишається.

Не виходять з моди білий і бежевий кольори.

І найголовніше - в гонитві за модними трендами не забувати про комфорт і розумне використання простору.



Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо