18036, Україна, м Черкаси, вул. Героїв Дніпра, 23.
Телефони: (068) 743-94-94

Модні тренди в дизайні інтер'єру 2017

Якщо Ви плануєте ремонт чи вже розпочали його робити, а ідей щодо дизайну ще немає, або просто хочете освіжити інтер’єр своєї домівки, тоді ця інформація буде особливо корисною для Вас.

Текстура і фактура

Всілякі фактурні тканини, панно, а також будь-які декоративні елементи з великої текстурою дуже популярні в 2017 році.

Простим і недорогим рішенням апгрейдити вже існуючий інтер'єр буде фактурний килим, всілякі предмети декору, покривала і подушки.

Мідь і мармур в оформленні інтер'єру 2017

Мідь і мармур - ідеальне поєднання для декорування кухні та ванної. Мармур, і особливо білий, доречний в практично будь-якому інтер'єрі. Мармур величний і шляхетний, а мідь - це щось пов'язане з індустріалізацією, виробництвом, розвитком ... Чудове поєднання.


Колір в інтер'єрі 2017

Зелений - це знову новий чорний

Зелений колір часто використовують при оформленні інтер'єру - він заспокоює, гасить негативні емоції, допомагає сконцентруватися і знайти потрібне рішення. Ви можете вибирати будь-який відтінок зеленого, починаючи оливковою і закінчуючи смарагдови.

Крім того, ви можете привнести в уже існуючий дизайн будь-які елементи зеленого кольору. Це можуть бути нові диванні подушки, постільна білизна, тарілки із зеленою облямівкою, панно з квітів і просто квіти у вазонах.

Тропічні принти в оформленні квартири або будинку в 2017-му році

Тренди в інтер'єрі так чи інакше перетинаються з модними тенденціями одягу. У свою чергу, тенденції не виникають з повітря - просто тому, що дизайнер «так вирішив». Тренди генерує вулична мода, хтось стає її законодавцем, а хтось просто копіює. Так чи інакше, спеціально навчені люди вивчають споживчий попит, на основі результатів їх досліджень дизайнери випускають колекції, і головні модні теми року звучать у всьому. На головних світових подіумах тропічні принти були представлені багатьма модними будинками, включаючи Prada, Max Mara, Marc Jacobs і Emanuel Ungaro, і в дизайні інтер'єру 2017 вони також будуть затребувані.

Зовсім необов'язково клеїти шпалери з тропічним візерунком на всі чотири стіни, цілком можливо обмежитися лише тієї, що знаходиться за вашим узголів'ям.

Якщо ж у ваші плани не входять міняти свій інтер'єр так, щоб вписати в нього шпалери з візерунком у вигляді тропічної флори і фауни, ви цілком можете обмежитися диванними подушками.

Слідкуйте за модними трендами в інтер'єрі разом з нами!


Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо