18036, Україна, м Черкаси, вул. Героїв Дніпра, 23.
Телефони: (068) 743-94-94

Яка меблева фурнітура користується попитом серед покупців?

Виробники пропонують широкий асортимент меблевої фурнітури. Але не всі позиції є однаково популярними. 
Перш за все покупці віддають перевагу, так би мовити, базовим елементам, без яких корпусні меблі взагалі не можуть існувати та бути використаними. До цих елементів відносяться два найменування: ручки і петлі. Решта фурнітури може бути присутньою чи ні - все залежить від особливостей виробу та особистих вподобань. Список таких «додаткових» деталей є досить великим, і одні позиції в ньому користуються великим попитом, а інші - не дуже. 
Виробники корпусних меблів, таких як: комоди, шафи, тумби і серванти в першу чергу приділяють увагу петлям, оскільки розуміють всю важливість кріплення. Дані деталі можуть бути практично непомітними або навпаки саме на них може бути зроблений акцент. Але головне в них – надійність матеріалу і бездоганність механізму. Отже, популярними будуть моделі виконані зі сталі, причому перевага надається виробникам з відмінною репутацією та вже відомим брендом.
Люди, які купують фурнітуру для особистих потреб, насамперед розглядають ручки - адже вони є помітним елементом, що формує враження про меблі та створюють їх особливий стиль.
Щоб швидко визначитися з вибором лицьової фурнітури, потрібно чітко уявляти, в якому стилі будуть виконаний той чи інший вид меблів та яке їх головне призначення.
Протягом останніх років широкого розповсюдження набули фасади без ручок, що обладнані системою «натисни-відкрий». З кожним днем вони користуються все більшою популярністю,хоч і коштують дещо більше звичайної фурнітури. Незважаючи на інновації, потреба в лицьовій фурнітурі не зменшилася.
Топ-3 ручок виглядає так:
1. Хромовані. Можуть мати різні форми: скоби, раковини, рейлінги, погонаж, кільця. Вони доречно виглядають майже в будь-якому інтер'єрі - від хай-тек до класики.
2. Пластикові. При невисокій ціні мають більші можливості імітації: можуть «прикинутися» деревиною, слоновою кісткою, камінням, дорогоцінним кристалом. Отже, можуть бути застосовні для меблів практично з будь-якого матеріалу.
3. Дерев'яні. Вони є популярними в силу традиційних уявлень про гармонійне поєднання матеріалів: значна частина меблювання проводиться з деревної сировини.


Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо