18036, Україна, м Черкаси, вул. Героїв Дніпра, 23.
Телефони: (068) 743-94-94

Простота в акцентах

У кожній оселі «серцем» всього будинку є саме кухня. На ній щодня збирається вся родина за сніданком, обідом чи вечерею, поспілкуватися, або просто насолодитись чудовим чи навпаки похмурим днем за горнятком  гарячого чаю.

Атмосфера, яка знаходиться на кухні є дуже важливою, адже від неї залежить настрій на цілий день, апетит під час прийняття їжі і просто бажання постійно знаходитися в цій кімнаті.

Кольори, що переважають на кухні, повинні бути яскравими, але, не дратувати, пробуджувати апетит і бути природними. Колір в собі можуть нести як самі фасади так і кухонний фартух. В підборі кольору на кухні необхідно орієнтуватися на те, що основний акцент в кольорі повинен іти або на фасади, або на фартух. У тому випадку коли і фасади і фартух є дуже яскравими є ймовірність перенаситити кімнату кольором, що зробить її занадто рябою і нав’язливою.

Якщо ви обрали для своєю кухні яскравий колір фасаду, то компенсуйте це на більш спокійних відтінках кухонного фартуха. Найкращим варіантом буде поєднання яскравих фасадів зі світлими кольорами, білим, чорно-білими мотивами, чорними невеликими акцентами фартуха.

І навпаки, якщо колір основних фасадів обрали світлий, то основний акцент і настрій кухні покладається на кухонний фартух. Його можна зробити дуже яскравим, що в поєднанні зі світлими фасадами зробить кімнату дуже свіжою і незвичайною. Можна зробити його з певним акцентом, який буде повторюватися на всіх фасадах.

Зробити основний акцент кімнати можна саме на кухонний фартух, тобто розмістити такий елемент, що не повторяється більше ніде, але є основним атрибутом кухні, так як несе в собі весь настрій і характер приміщення.

Ваша кухня – це Ви. Вона передає Ваш характер, стиль життя, настрій. Використовуйте тільки найкращі матеріали для її збирання, найзручніші меблі і в Вашій оселі вона стане центром сімейного життя.

 


Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо