18036, Україна, м Черкаси, вул. Героїв Дніпра, 23.
Телефони: (068) 743-94-94

Як визначитися з кухнею? Слушні поради

В чому особливість такої кімнати в домі, як кухня? Кухня – це окремий світ, де панує реальність господині.  Це вже не просто полиці для посуду та ніші, а грамотно організований простір, котрий дає жінці відчути себе вільно, комфортно та безтурботно. Всі ж ми знаємо: коли їжа приготована з хорошим настроєм, вона несе користь і позитив, а кухня – як фактор, що на все впливає.
Раніше про це менше думали, кухні планувалися однаково для всіх, так би мовити «під середньостатистичну господиню». І мова навіть не про смаки, важливо все: ріст, правша чи лівша,  звички, практичність та інше. Наприклад, у шафці може бути одночасно і поличка, і висувний механізм (іноді карусель).При виборі варто пам’ятати, що максимально зручна поза для роботи – це пряма спина і руки, злегка зігнуті в ліктях. Ось у відповідність зі своїм ростом і вибирайте кухню, щоб і згинатися зайвий раз не довелося, і навшпиньки постійно не стояти. А стандартів як таких не існує. Все індивідуально.

Коли вже мова йде про вибір, треба зважити всі за та проти. Розміри приміщення, смак господині, практичність та приємну ціну. Коли обиратимете матеріал звертайте увагу на таке: як матеріал реагує на миючі засоби та вологу, екологічність, довговічність, зовнішній вигляд та ціну.
Варіанти матеріалу такі:
- дерево
- ДСП
- МДФ

На чому не рекомендуємо заощаджувати, так це на фурнітурі. Адже кухня не для милування, а для практичних цілей. Постійні відкривання-закривання дверцят, висування-засування ящиків дадуть про себе знати, якщо фурнітура буде не якісна.
Повірте, витрати  на фурнітуру будуть виправдані!

Ну і найцікавіша частина в виборі кухні наступає коли фурнітура та матеріал вже обрані. Вибираємо колір! Не спішіть і прикиньте різні варіанти, враховуючи все: освітлення, стиль, розмір приміщення й ті предмети, які вже є в наявності ( все ж має пасувати).

Ми впевнені, використавши наші поради, результат вас порадує!


Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо