18036, Україна, м Черкаси, вул. Героїв Дніпра, 23.
Телефони: (068) 743-94-94

Деталі інтер'єру своїми руками

Кожен з нас любить свій будинок, аж до найдрібніших деталей інтер'єру. З турботою прибирає і ... прикрашає його. Ми прагнемо створити надзвичайний затишок і красу, оточити себе предметами, які нам подобаються, які ми любимо. Саме тому інтер'єр Вашого будинку, квартири, кімнати - це перш за все прояв Вашої творчості, смаку та індивідуальності.

Щоб створити цікаву, неординарну обстановку у себе вдома, необхідно використовувати якісь оригінальні деталі інтер'єру. Саме їх, перш за все, помічають гості і друзі, переступивши поріг вашої квартири. І для того, щоб прикрасити свої будні, привнести нові фарби і цікаві деталі інтер'єру, зовсім не обов'язково витрачати багато грошей.

У ролі таких оригінальних, яскравих деталей інтер'єру можуть виступати будь-які, на перший погляд, найпростіші і звичайні речі: дзеркало, вазони, стільці, крісло. Але якщо дзеркало прикрасити по діаметру або периметру спеціальними фарбами для розпису по склу або приклеїти які-небудь дрібнички (камінці, наприклад), а стільці і крісло оббити обшивкою в стилі печворк (тобто текстиль, виконаний зі шматочків), прикрасити подушками в цьому ж стилі, то ці самі звичайні предмети стануть дуже яскравою деталлю в дизайні Вашого будинку.

Надзвичайними і дуже оригінальними деталями інтер'єру можуть стати вази, підсвічники, стакани, баночки майстерно прикрашені або розписані. Шикарним рішенням стануть вази з пляшок і банок своїми руками.

Фантазуйте, шукайте, придумуйте нестандартні, цікаві деталі інтер'єру.

З Вашої легкої руки звичайні штори, люстри, міжкімнатні двері можуть перетворитися в оригінальні деталі інтер'єру і створити ефектний дизайн.

Відтворивши в своєму будинку з кімнатних квітів і декоративних ваз затишний куточок релаксації, Ви, разом з тим, створите вишуканий і розкішний інтер'єр будинку. Цікаво виглядатимуть настінні книжкові полиці, прикріплені в різному порядку або незвичайної форми. В якості оригінальної деталі інтер'єру буде виглядати перегородка виконана з полиць без задньої стінки, з використанням квіткових кашпо, ваз або акваріума.

Не бійтеся експериментувати, створюйте незвичайне, цікаве, використовуючи оригінальні деталі інтер'єру, все у Ваших руках, головне - бажання. Те що зроблено з любов'ю володіє особливою енергією, і в Вашому домі назавжди оселиться незабутня атмосфера тепла і затишку, а життя безумовно стане яскравішим і цікавішим.


Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо