18036, Україна, м Черкаси, вул. Героїв Дніпра, 23.
Телефони: (068) 743-94-94

Ручки від GTV

Ручки від GTV є надзвичайно популярними серед споживачів. Вони різняться за розмірами і формою, але у дизайні абсолютно всіх моделей домінують прості форми та чітка симетрія.

Ручка MONZA 

Дизайнер при створенні цієї моделі акцентував увагу на грі кольорів і відтінків, що стало можливим завдяки цікавому поєднанню чорно-білих алюмінієвих вставок і хромованих елементів конструкції. Класична колірна гама та правильно підібрані пропорції візуально надають конструкції завершеного, лаконічно вигляду. В асортименті є ручки трьох найчастіше використовуваних у меблевому виробництві розмірів: 160; 256 і 384 мм. Ручки MONZA можна використовувати у ванній кімнаті та кухні. За словами дизайнерів, ці моделі будуть гарно виглядати на глянцевих фасадах меблів, виконаних у стилі модерн.

Ручка ALRA 

Ще один цікавий варіант дизайнерської ручки в стилі модернізму. Незважаючи на неконвенціональну форму, ручка буде цілком стримано та гармонійно виглядати як на дерев’яних, так і на глянцевих фасадах. Дизайнери пояснюють, що такого ефекту можна легко досягти завдяки універсальному кольору поверхні та відсутності аксесуарів.

Ручки NAPOLI & CALABRIA 

Ручки припадуть до смаку поціновувачам мінімалізму. В їхньому дизайні домінують заокруглені плавні лінії та відсутні гострі кути. Обидві моделі доступні довжиною 160 мм у трьох кольорах – хром, матовий алюміній і сталь.

Колекція меблевих ручок GTV додасть індивідуальності і стилю Вашим меблям та вдало доповнить Ваш інтер’єр. Футуристичні, вінтажні, класичні та багато інших, задовольнять забаганки навіть найвимогливіших клієнтів. Слід


Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо